PhD נאנג'ינג - תוכניות PhD PhD נאנג'ינג, נאנג'ינג

PhD נאנג'ינג - תוכניות PhD PhD נאנג'ינג, נאנג'ינג

דוקטורט PhD

דרישות לתכנית הדוקטורט כרוכות לעתים קרובות התלמיד שכבר השיג את התואר שני. בנוסף, תזה או עבודה מורכבת בעיקר של מחקר אקדמי המקורי יש להגיש. במדינות מסוימות, עבודה זו עשויה גם צריכה להגן מול פנל.

דוקטורט הוא ברמה העליונה של מחקר שאדם יכול להשיג בכל תחום של מחקר והתמחות. רמה אקדמית זה מאפשרת לך לברר סודות אקדמיים שמעולם לא מנוצלים או נתגלה. מטרתו לשפר את הרעיון כדי לסייע להפוך את חייו של גבר קל תוך חיים על פני כדור הארץ.

משרד החינוך פועל בחינוך בסין. הממשלה לעתים קרובות מספקת מימון חלקי להשכלה הגבוהה באוניברסיטאות הטכניות וציבוריות. הממשלה הסינית גם פיתחה תכנית לימודים אקדמיים המאפשר לאותם תלמידים בעלי כישורים מקצועיים לטפח את כישוריהם.

PhD נאנג'ינג - קח PhD שלך בנאנג'ינג. קבל את כל התוכנית PhD ומידע הספר. חסוך זמן לפנות את בית הספר באופן ישיר כאן!

קרא יותר

PhD בהנדסת מידע ותקשורת

Nanjing University Of Posts And Telecommunications
בקמפוס תכנית מלאה 3 שנים September 2017 הרפובליקה העממית של סין נאנג'ינג

PhD בהנדסה מידע ותקשורת [+]

. לדרישות רקע חינוכי 1. למי לרדוף תואר ראשון, המבקש חייב להיות בעל תעודת בגרות, ביצועים מצוינים בתקופה בתיכון, ובריאות טובה. באופן עקרוני, לא מבוגר 25 שנים של גיל. 2. למי לרדוף תואר שני, המבקש חייב להיות בעל תואר ראשון הקשורים, ביצועים מצוינים במהלך לימודי התואר הראשון, ובריאות טובה. באופן עקרוני, לא מעל גיל 35 שנים של גיל. 3. למי לרדוף תואר רופא, המבקש חייב להיות בעל תואר שני בנושא, ביצועים מצוינים במהלך לימודים מוסמכים, ובריאות טובה. באופן עקרוני, לא מעל גיל 40 שנים של גיל. דרישות השפה הודאה ראשונה ותארים גבוהים צריכה לעמוד בדרישות של IELTS או TOEFL. אם המבקש אין תעודת מקביל, הוא / היא יכולה להשתתף בהכשרת שפה, ויכולה להתחיל בשלב למידה המקצועי לאחר שעבר את ההכשרה. חומרי הבקשה 1. טופס בקשה NUPT; 2. תעודת סיום הגבוהה ביותר; 3. תמליל במכללה; 4. מכתב המלצה אחד; 5. קורות חיים; 6. תוכנית המחקר; 7. דרכון; תמונת פספורט בגודל 8.. נוהלי קבלה 1. NUPT ינפיק למבקש מכתב מראש הודאה סרוקה אם הוא / היא מוסמכת, והוא / היא צריכה לשלם את אגרת accomadation (4000rmb), דמי רישום (400) דמי ביטוח (600), altogher 5000rmb מראש בשל 10 ימים, אז NUPT ינפיקו "לב ההודאה" ו JW202 אל applicant.About המלגה עבור התלמידים החדשים, כל אחד מהם יכולים לקבל מלגת רמה ראשונה (לימוד חינם) עבור השנה הראשונה, לקבלת מידע נוסף על מלגה, מחאה "מלגות הבינלאומיות סטודנטי NUPT תקנות ניהול". 2. המבקש הודה צריכה ללכת הרפובליקה העממית של שגרירות סין (קונסוליה) כדי להחיל ללמוד בסין (X1) ויזה עם לב הודאה וצורת JW202. 3. התלמיד הודה צריכה לסחוב "לב הודאה של הסטודנטים הבינלאומיים NUPT", "טופס בדיקה גופנית זר" (ההטבלה תקפה רק במשך שישה חודשים, המבקש מומלץ לעשות בדיקה גופנית בחודשי אפריל עד יולי), לפרוטוקול, התעודה הגבוה ביותר המקורי ועשר תמונות בגודל דרכון להירשם המחלקה לשיתוף פעולה בינלאומי והחלפות של NUPT בהתאם הזמן שנקבע על "לב ההודאה של סטודנטים בינלאומיים NUPT". שיכון מבוא דירה מורים צעירים 10 בניין, דמי לינה קמפוס Xianlin: 4000 יואן / yearfor סטודנט שגר בחדר זוגי. אם הדוקטורנטית רוצה לחיות לבד בחדר זוגי, הדמים יוכפלו. מצב הבקשה ואת זמן Application 1. חומרי יישומים צריכים להישלח עותקים סרוקים אל הדואר אלקטרוני לעיל, והן את טופס בקשת מילת הפורמט עדיף. 2. המועד האחרון להגשת בקשה היא 31 במאי של כל שנה. [-]