PhD נאנג'ינג - תוכניות PhD PhD נאנג'ינג, נאנג'ינג

PhD נאנג'ינג - תוכניות PhD PhD נאנג'ינג, נאנג'ינג

דוקטורט PhD

הדוקטורט הפופולרי ביותר הוא הדוקטור לפילוסופיה או דוקטורט דוקטורים ודוקטור ללימוד אחר להכין את הסטודנט לתואר שני להשקת תוכניות חדשות שמוסיפות לבסיס הידע המשותף של השדה. מועמדים ולבעלי הדוקטורטים לעתים קרובות לחפש מקצועות כמו פרופסורים וחוקרים, אך רבים גם להמשיך לתפקידים שונים במגזר הציבורי, הצדקה, ופרטי.

דוקטורט (דוקטור לפילוסופיה) הוא תואר שני כי הוענק לאחר השלמת קורסי מאתגר ומחקר. תוכניות רבות לקחת בסביבות שלוש עד ארבע שנים כדי להשלים, ובוגרים לעתים קרובות למצוא קריירה במחקר או באקדמיה.

סין, באופן רשמי את האנשים 's הרפובליקה של סין היא, מדינה ריבונית הממוקמת במזרח אסיה. זוהי מדינה המאוכלסת ביותר בעולם , עם אוכלוסייה של מעל 1.35 מיליארדים.

PhD נאנג'ינג - קח PhD שלך בנאנג'ינג. קבל את כל התוכנית PhD ומידע הספר. חסוך זמן לפנות את בית הספר באופן ישיר כאן!

קרא יותר

PhD בהנדסת מידע ותקשורת

Nanjing University Of Posts And Telecommunications
בקמפוס תכנית מלאה 3 שנים September 2017 הרפובליקה העממית של סין נאנג'ינג

PhD בהנדסה מידע ותקשורת [+]

. לדרישות רקע חינוכי 1. למי לרדוף תואר ראשון, המבקש חייב להיות בעל תעודת בגרות, ביצועים מצוינים בתקופה בתיכון, ובריאות טובה. באופן עקרוני, לא מבוגר 25 שנים של גיל. 2. למי לרדוף תואר שני, המבקש חייב להיות בעל תואר ראשון הקשורים, ביצועים מצוינים במהלך לימודי התואר הראשון, ובריאות טובה. באופן עקרוני, לא מעל גיל 35 שנים של גיל. 3. למי לרדוף תואר רופא, המבקש חייב להיות בעל תואר שני בנושא, ביצועים מצוינים במהלך לימודים מוסמכים, ובריאות טובה. באופן עקרוני, לא מעל גיל 40 שנים של גיל. דרישות השפה הודאה ראשונה ותארים גבוהים צריכה לעמוד בדרישות של IELTS או TOEFL. אם המבקש אין תעודת מקביל, הוא / היא יכולה להשתתף בהכשרת שפה, ויכולה להתחיל בשלב למידה המקצועי לאחר שעבר את ההכשרה. חומרי הבקשה 1. טופס בקשה NUPT; 2. תעודת סיום הגבוהה ביותר; 3. תמליל במכללה; 4. מכתב המלצה אחד; 5. קורות חיים; 6. תוכנית המחקר; 7. דרכון; תמונת פספורט בגודל 8.. נוהלי קבלה 1. NUPT ינפיק למבקש מכתב מראש הודאה סרוקה אם הוא / היא מוסמכת, והוא / היא צריכה לשלם את אגרת accomadation (4000rmb), דמי רישום (400) דמי ביטוח (600), altogher 5000rmb מראש בשל 10 ימים, אז NUPT ינפיקו "לב ההודאה" ו JW202 אל applicant.About המלגה עבור התלמידים החדשים, כל אחד מהם יכולים לקבל מלגת רמה ראשונה (לימוד חינם) עבור השנה הראשונה, לקבלת מידע נוסף על מלגה, מחאה "מלגות הבינלאומיות סטודנטי NUPT תקנות ניהול". 2. המבקש הודה צריכה ללכת הרפובליקה העממית של שגרירות סין (קונסוליה) כדי להחיל ללמוד בסין (X1) ויזה עם לב הודאה וצורת JW202. 3. התלמיד הודה צריכה... [-]